Wie zijn we

InSearch is een high-end headhunting organisatie in de Benelux. Al sinds 1998 richten we ons louter en alleen op commerciële posities van mid-career tot en met senior management binnen de IT-industrie. Werkt u met InSearch? Dan worden uw doelen behaald. Onze focus, passie, gedrevenheid en persoonlijke aanpak maken ons onderscheidend en uniek in de wereld van recruitment. Voor ons is IT:

Enterprise Software / SaaS

In de IT-markt is verandering de enige constante. De overgang naar cloud en de nieuwe generatie SaaS veranderen de software-industrie in een rap tempo. Learn more

Digital en e-Commerce

De digitalisering van ons dagelijks leven was nog nooit zo duidelijk als nu. De manier waarop we onderzoeken, kopen, communiceren en de media benaderen is fundamenteel veranderd. Er is een ecosysteem gecreëerd van zeer hoog ontwikkelde analytics en e-Commerce platforms. Learn more

Corporate

InSearch werkt sinds de oprichting in 1998 voor grote, corporate IT-organisaties. Ons track record in het werven van business leaders en senior sales in de IT is zeer succesvol. Learn more

Venture Capital en Private Equity

InSearch werkt voor VC- en PE-organisaties. We zijn zeer succesvol in het bouwen en versterken van het management van hun bedrijven. Vaak vormt een Team Assessment de basis waarbij het bestaande MT wordt getoetst: beschikken de leden over de juiste capaciteiten en competenties en is de samenstelling van het team de “winnende”. Vervolgens wordt besloten of, en zo ja, welke veranderingen er nodig zijn.

Diversiteit en Integratie

InSearch gelooft sterk dat de diversiteit in onze wereld van onschatbare waarde is en dat we die optimaal moeten benutten. Integratie van al deze verschillende meningen, uitgangspunten, standpunten en overtuigingen leidt tot inzicht, betere beslissingen, meer creativiteit en succesvoller zakendoen. Zo persoonlijk doordrongen wij zijn van dit grote goed, zo professioneel helpen wij u met het behalen van uw D&I-doelen.

Missie, Methode & Waarden

Missie

InSearch is en blijft dé autoriteit op het gebied van executive search binnen de IT.

Methode

Bij InSearch staat het bouwen aan (langetermijn)relaties door persoonlijk contact altijd centraal. Met professionele consultants werken wij daarom continu aan een netwerk van de meest toonaangevende opdrachtgevers uit de markt en excellente kandidaten. InSearch volgt de carrière van de beste senior managers en sales executives in de Benelux nauwgezet. We kennen ze persoonlijk!

Waarden

 • Open
  We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
 • Plezier
  Plezier in het werk is een vereiste voor succes.
 • Presteren
  Successen worden gevierd, met de klant, met de kandidaat en met het team. Gepassioneerd en vol trots op wat we samen bereiken.
 • Respect
  Respect vormt de basis van onze werkwijze. Respect staat centraal in onze contacten met opdrachtgevers, de kandidaten en binnen ons team.

Assessments

In bepaalde situaties zullen wij u adviseren om gebruik te maken van een assessment. Denk aan het volgende:

 • U staat op het punt een nieuw talent aan te nemen, maar u wilt zekerheid. Een assessment laat zien wat iemands capaciteiten en vaardigheden zijn en welke motivatie hij/zij heeft voor de baan. Passen de uitkomsten inderdaad bij uw organisatie? Dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.
 • U start een persoonlijk ontwikkelingsplan met een medewerker, maar u acht het wenselijk om eerst een nulmeting te laten uitvoeren, zodat u een basis heeft.
 • U wilt weten of (in de alsmaar sneller veranderende marktomstandigheden) uw managementteam nog wel over de juiste capaciteiten en competenties beschikt om sturing te geven aan uw bedrijf.
 • U vraagt zich als VC/PE-organisatie af of het huidige MT van het bedrijf waarin u investeert, de “winnende” samenstelling heeft.

Uiteraard voert InSearch deze assessments niet zelf uit. Een slager keurt toch ook niet zijn eigen vlees? Wij werken daarom nauw samen met een vooraanstaand assessment center dat met succes al vele jaren assessments uitvoert binnen de IT-industrie, van senior management tot en met salesposities.

Contact
									
SOCIAL MEDIA

 

LinkedIn
CONTACTFORMULIER
CONTACTGEGEVENS

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183 AT Amstelveen
Nederland

Tel:

+31(0)20-2996579